Super User

Super User

Thursday, 25 January 2018 02:08

Customer Reviews

We, a 5-star hotel in Ho Chi Minh City, have been a close customer of Khan Nguyen over 4 years. We are very satisfied with the products and services of Khan Nguyen. And we will continue to support the company's products in the near future, introduce to other hotel partners and especially use for my family.

Bé gái thường yêu thích những gam màu hồng nữ tính thì bé trai lại hiếu động và ham tìm tòi để khám phá thế giới xung quanh. Việc lựa chọn chăn ga gối cho phòng ngủ của những bé trai khiến các mẹ không khỏi nhọc công tìm tòi và lựa chọn. Để có thể giúp các mẹ tìm được mẫu ưng ý cho các bé để chúng có được giấc ngủ ngon hơn chúng tôi xin đưa ra một số thông tin dưới đây.

Chiếc đệm mới có thể tạo nên sự khác biệt để có thể giúp bạn thư giãn và cảm thấy thoải mái cả ngày hơn. Cùng xem xét liệu đã đến lúc bạn nên thay đổi nếu như có những vấn đề dưới đây nhé.

Mùa xuân chính là khoảng thời gian khởi đầu của năm và đây cũng là thời gian độ ẩm cao bởi thời tiết nồm ẩm kéo đến khiến cho căn phòng của bạn luôn ẩm ướt và khó chịu. Việc vệ sinh chăn ga gối đệm vào mùa xuân là nỗi ám ảnh kinh hoàng của nhiều người bởi dù có phơi cả tuần chúng cũng không khô được. Làm sao để có thể giải quyết tình hình này?

Khi mùa đông đến người dùng đều cảm thấy rất ngại trong việc vệ sinh những bộ chăn ga gối của mình. Nhưng nhờ vào sự hỗ trợ đắc lực của chiếc máy giặt thì công việc này cảm thấy nhẹ nhàng hơn rất nhiều. Song liệu rằng bạn đã biết cách sử dụng hay chưa? Làm thế nào để việc giặt chăn ga gối bằng máy giặt mà sản phẩm này vẫn có thể đảm bảo được độ bền đẹp và an toàn?

Đệm cao su được nhiều người ưu tiên sử dụng bởi những ưu điểm tuyệt vời của chúng hỗ trợ cho giấc ngủ người dùng. Tuy nhiên sản phẩm này thường có mùi khó chịu hoặc sinh ra mùi ẩm mốc do việc sử dụng đệm lâu ngày. Để có thể giúp người dùng cảm giác thoải mái nhất, cùng tham khảo thêm để có thể sử dụng chúng đúng cách nhất.

Wednesday, 03 January 2018 03:33

Bedding Set & Fabric ProductsBEDDING SET

Named after Khan Nguyen, our linen for bedroom will bring your customers the most comfortable and relaxing feeling, ensuring their comfort and quality of sleep.

With a variety of sizes and materials addressing your needs to best service your customers, our pride is to become a reliable partner of many major hotels, luxurious resorts and high-end spas in Vietnam and other countries.TOPPERS

This is Khan Nguyen's latest product offering in Vietnam. A topper spreads over the hard mattress to introduce additional comfort to ensure high satisfaction of your customers. Meanwhile, a topper is also a great way of keeping your customers healthy.

 


Pillow Inners


Pillow Cases


Bed Sheets


Mattress Protectors


Duvet Covers

 

 

Wednesday, 03 January 2018 03:32

Cotton Towels & Bathrobes

 

ORIGIN AND MATERIAL


At Khan Nguyen, our high-quality bath towels and bathrobes are made of 100% cotton.TOWELS

High-quality towels made of 100% cotton. After repeated washing and drying, both the durability and the softness of towels are well conserved to bring the most comfortable and relaxing moments to your customers.

With a large collection of various sizes and weights as well as our logo weaving service, you can design your own towels that best suit your needs.


 

Bath towel

Face towel

Bath mat

Pool towel

Hand towel

Color towelSPA TOWELS

BATHROBES

We offer premium bathrobes made of “super smooth” materials to the upscale market.

Our premium bathrobes can be found in many luxury hotels and resorts in Vietnam. In addition to our premium products, other high-quality bathrobes with reasonable prices are available for your selection.Wednesday, 03 January 2018 02:45

Uniform


Hotels, resorts, spas and all service provides can design their branded uniforms to maintain a professional and classy image in the eyes of customers. Khan Nguyen is proud to offer all kinds of high-quality and well designed uniforms at a reasonable price for our clients.

Tuesday, 02 January 2018 09:15

AmenitiesWe provide a superior quality range of hotel amenities with competitive pricing that bring your guests a sense of luxury and unforgettable experience. Our product range is designed according to your marketing objective to create the perfect match between commercial branding and hospitality comforts.BATHING KIT

Shampoo, conditioner, bath gel, soap...SHAVING KIT

Shaver, shaver cream...
TOOTHPASTE & TOOTHBRUSH

Toothbrush, toothpaste, mouthwash, dentral floss...OTHER PRODUCTS

Slipper, comb, haberdashery, coaster...PACKAGING

 

Page 1 of 2